موسسه آموزش عالی خزر محمود آباد
تاریخ: 1397/06/17
پيام رياست محترم دانشگاه آقاي دكتر شعبان زاده پيام رياست محترم دانشگاه آقاي دكتر شعبان زاده
.

پيام رياست دانشگاه

به دانش فزاي به يزدان گراي      كه او باد جان تو را رهنماي

بار ديگر با آغاز موسم تحصيل علم، عطردانش و فرهيختگي در فضاي ميهن عزيزمان فراگير شده و بي شك در اين شميم دل انگيز آميخته با مهر و مهرورزي، دانشگاهها همانند گذشته نقش اساسي، چشمگير وكليدي ايفا مي كنند. نقش و جايگاهي كه در اوج و حضيض ناملايمات و سختيها چشم همواره اميدوار اين آب و خاك را به درايت تفكر و نهايت تدبر دانشجوي متعهد خود معطوف داشته است. دانشجويي كه هر آينه در جامعه بذر روشنگري كاشته و باجديت نهال پژوهش و توليد علم را آبياري نموده وثمره اين درخت مقدس در طول تاريخ خوراك روح و جان جويندگان علم و معرفت بوده و خواهد بود.

جا دارد اينجانب به نمايندگي از اعضاي هيات امنا و هيات موسس، استادان و كاركنان دانشگاه خزر حلول ماه مهر، اين بهار علم اندوزي و دانش ورزي را خدمت همه دانشگاهيان و بويژه دانشجويان تبريك عرض نموده و در اين مسير سراسر خوشنامي و افتخار براي همه عزيزان آرزوي سلامت و سعادت داشته باشم. از بركت زحمات اين خانواده فرهنگي-آموزشي قلبا معتقدم كه از بيكران خزر تا بيكران علم راهي نيست بايد دل به دريا سپرد.

ارادتمند عزيزان

احسان شعبان زاده رئيس دانشگاه

855
مازندران ، محمودآباد ، خیابان آزادی ، انتهای دریای نوزدهم        کد پستی : 86414-46318    تلفن گویا: 44476201-44732360(011)  فکس : 44732766(011)  ایمیل: info@khazar.ac.ir
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به موسسه آموزش عالی خزر می باشد.